header website klein.jpg - 13.02 Kb

Leveringsvoorwaarden

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN


Karstencampingsport                                        
Brugstraat 16
7687 BE Daarlerveen.
Tel : 0546-642219  
Email : karstencampingsport@ziggo.nl
website : www.karstencampingsport.nl
Kvk Twente O.N. :  060-52616
BTW nr. : 122764705B01
BIC nr. : INGBNL2A
IBAN nr : NL73INGB0004386695

Prijzen


Alle prijzen op de internetsite van karstensportprijzen.nl zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De prijzen vermeld op de internetsite van karstensportprijzen.nl zijn niet bindend en kunnen ten alle tijden worden gewijzigd. Kortingen worden geacht telkens eenmalig te zijn verleend en te gelden voor de aangegeven periode. Eerder of later verleende kortingen binden karstensportprijzen.nl op geen enkele wijze.


Verzendkosten

post.nl 4.jpg - 7.30 Kb

De pakketjes worden verstuurd per post.nl. Pakketjes t/m 10 kg 7.25 euro. Pakketjes t/m 23 kg 13.50 euro.  Dit geldt alleen voor Nederland.  Voor grote aantallen , zware en/of volumineuze artikelen gelden afwijkende verzendkosten. Goederen worden geleverd zoals is gekozen bij de verzendmethode. Karstensportprijzen.nl is gerechtigd de order in gedeelten uit te voeren. Indien de klant opdracht geeft aan karstensportprijzen.nl de artikelen in delen (gedeeltelijke levering) te verzenden, kunnen er extra verzendkosten in rekening worden gebracht. Karstensportprijzen.nl heeft geen invloed op tijden wanneer een pakketje afgeleverd wordt. Pakketjes worden door post.nl op de dag nadat wij het verstuurd hebben bij u aanleverd, mocht u niet thuis zijn dan komen ze de dag erna nogmaals waarna u een kaart in de bus krijgt met de mededeling op welk postkantoor/servicepunt u de bestelling kunt afhalen. Zodra uw bestelling hier verzonden wordt sturen wij een mail met de mededeling dat het verzonden is, u kunt dan rekening houden met aflevering op de eerst volgende dag. Post.nl kan ook bij u op zaterdag aanleveren, een garantie kunnen wij echter niet geven.


Betaling


De betaling van het verschuldigde bedrag aan karstensportprijzen.nl. dient te geschieden door middel van de gekozen betaalmethode, tenzij anders is overeen gekomen . Er is nimmer enig beroep op korting of verrekening toegestaan . Aan de bestelling van een klant kunnen nadere (betalings-/bestel)voorwaarden worden gesteld. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt de klant direct een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten, inclusief verzendkosten vermeld. Betaling geschiedt altijd geheel vooraf tenzij anders is overeen gekomen. Betaling is mogelijk door:


iDEAL

imagescal8xkum.jpg - 2.48 Kb

Electronisch de betaling van uw bestelling regelen. Als u bankiert via internet bij de ING Bank,Rabobank,ABN AMRO,SNS Bank of de Regiobank ,kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van een bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een scherm waarbij u kunt kiezen voor de bank waarbij u online bankiert. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt


Op rekening

Alleen met toestemming van karstensportprijzen.nl is het voor bedrijven,verenigingen,overheid en instellingen mogelijk om op rekening te kopen. Maak hiervoor eerst een account aan en neem daarna telefonisch (0546-642219) of via e-mail (info@karstensportprijzen.nl) contact met ons op. De klant geeft karstensportprijzen.nl toestemming alle handelingen te verrichten die nodig zijn om betaling te laten plaatsvinden op de door de klant  gekozen betalingswijze. Bij betaling per bank geldt als datum van betaling de datum van creditering van de bank rekening van karstencampingsport.


Garantie


karstensportprijzen.nl staat er voor in dat de geleverde goederen beantwoorden aan de overeenkomst. karstensportprijzen.nl garandeert tevens dat de goederen voldoen aan de normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid. Op de garantie kan geen aanspraak worden gemaakt als het defect of slijtage het gevolg is van nalatig onderhoud, onjuist en/of ondeskundig gebruik  of als slijtage kan worden beschouwd.


Retourgarantie


Afnemer heeft , uitsluitend in de hoedanigheid van thuiswinkelende consument, het recht de afgeleverde, maar niet in gebruik genomen, producten zonder opgave van reden binnen 7 dagen na ontvangst aan karstensportprijzen.nl te retouneren.

( m.u.v. in opdracht gemaakte speciale aanmaak of bedrukte artikelen). karstensportprijzen.nl zal dan aan de afnemer de ontvangen koopsom binnen 30 dagen retouneren, onder de navolgende voorwaarden: Op of aan het geleverde mag geen enkele wijziging zijn aangebracht en het afgeleverde dient in ongeschonden staat te zijn; alle meegezonden documentatie en verpakkingsmaterialen dienen in originele staat te worden gevoegd bij de retourzending. De kosten voor frankering (verzendkosten) van de retourzending zijn voor de afnemer.


Eigendomsvoorbehoud


Alle goederen blijven eigendom van karstensportprijzen.nl zolang het totaal verschuldigde bedrag niet is voldaan.Aansprakelijkheid


karstensportprijzen.nl is nimmer aansprakelijk voor de gevolgen van onjuist en/of ondeskundig gebruik der geleverde goederen. Voor artikelen die karstensportprijzen.nl zelf niet vervaardigd gaat de aansprakelijkheid over op de leverancier van de artikelen.


Privacy


De door de kopende partij verstrekte gegevens worden opgenomen in het klantenbestand van karstensportprijzen.nl. Het klantenbestand zal alleen gebruikt worden ter uitvoering en afwikkeling van de bestelling en voor marketing doeleinden . Aan derden zal  geen inzage worden gegeven in het klantenbestand.

 Algemeen


Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en/of betalingsvoorwaarden akkoord gaat. karstensportprijzen.nl heeft het recht haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen. Betaalopdrachten voor bankinstellingen zijn voor rekening en risico van degene die de opdracht (dan wel machtiging) tot betaling geeft. Eventuele afwijkingen op de afbeeldingen op onze website in kleur/model kunnen voorkomen.

 

 Powered by Joomla!. Designed by: joomla 1.5 templates dedicated server hosting Valid XHTML and CSS.